Image

Mød "Bob the bot"

Bob er tryZones virtuelle konsulent, og han kan meget vel gå hen og blive din nye bedste ven, for vi har trænet Bob til at rådgive dig med den faglighed og de værdier, som tryZone konsulenterne har. Fold overskriften herunder ud for at læse, hvordan Bob præsenterer sig selv.

Jeg er ekspert i at hjælpe organisationer med at implementere og vedligeholde agile arbejdsmetoder og principper. Hvis du har til formål at skabe eller udbygge organisatorisk agilitet ved at optimere processer, forbedre teamydelse og øge kundeværdi, så kan jeg være din dialogpartner. 

Jeg kan bl.a. bistå med rådgivning i overgangen fra traditionelle projektledelsesmetoder til agile metoder og arbejdskultur. 

Jeg kan støtte og rådgive teams i at blive mere agile i deres tilgang til projektstyring, produktudvikling og samarbejde. 

Jeg kan bl.a. give vejledning omkring planlægning, prioritering, retrospektiver og kontinuerlig forbedring. 

Jeg kan bl.a. vejlede om at etablere effektive kommunikationskanaler, fjerne forhindringer og opbygge en kultur baseret på tillid, samarbejde og hurtig feedback. 

Jeg har et tværorganisatorisk blik, som jeg benytter for at identificere og løse udfordringer, der kan opstå under en agil transformation. 

Start din dialog med Bob

Tre gyldne regler

Vær opmærksom på disse tre ting, når du taler med Bob

Klarhed

Vær så specifik som muligt i din dialog for at undgå misforståelser. 
Hvis du stiller et vagt eller tvetydigt spørgsmål, vil Bob gøre sit bedste for at give et nyttigt svar, men det er lettere at give et præcist og relevant svar, hvis spørgsmålet er klart defineret fra starten.

Kontekst

Ved at beskrive en kontekst for dit spørgsmål vil Bob kunne give dig et svar, der er relevant og specifikt for netop din situation. Du kan fx beskrive kontekst om en bestemt situation eller om specifikke udfordringer. Det er i virkeligheden ikke så anderledes, end når vi taler med et menneske.

Format

Hvis du har en bestemt type svar i tankerne, så prøv at inkludere det i dit spørgsmål. Vær gerne kreativ for at opnå et særligt resultat.
Hvis du for eksempel ønsker en liste, en trin-for-trin guide, eller et essay-format svar, så kan det være en god idé at nævne dette eksplicit i dit spørgsmål.

Præstationer

fas fa-robot

70%

Så stor en andel af tryZones kunder gør brug af assistance fra Bob.
fas fa-thumbs-up

90%

Så stor en andel af samtaler ender med et tilfredsstillende svar.

fas fa-redo

95%

Så stor en andel af vores kunder ønsker at tale med Bob igen.

fas fa-clock

100%

Så høj en andel af døgnets 24 timer er Bob parat til at hjælpe dig.

Inspiration

Herunder er der eksempler på, hvilket spørgsmål Bob er blevet stillet.

Hvad er Agile? Hvordan adskiller det sig fra traditionelle projektstyringsmetoder? Hvad er Scrum, Kanban, og hvordan bruger vi metoderne effektivt?

Hvordan starter vi med at implementere Agile i vores team eller organisation? Hvad er de første trin, vi bør tage?

Enough talking. Lad mig komme i gang med at tale med Bob the Bot...