Workshops

Intensive og effektive kortere sessioner i dit team eller i din organisation

Kurser

Længere modulopbyggede læringsforløb tilpasset dine behov

Kurser

Indsigt i hvordan din organisation kan arbejde agilt i stor skala

Workshops og uddannelser

Vi har re-designet de agile workshops og uddannelser og har opbygget en læringsplatform baseret på moduler. Vi leverer alle moduler selvstændigt som workshops og sætter dem sammen og skræddersyr dem til den helt perfekte uddannelse til dig, dit team og din organisation. Vi har ganske enkelt nytænkt de agile uddannelser.
Image

Uddannelser

Active Agile Leadership

Active Agile Leadership

Uddannelsen i Active Agile Leadership har fokus på at lære dig, hvordan du kan agere som leder i en verden præget af stigende usikkerhed og kompleksitet. Hvordan du kan agere i en organisation, der stræber efter at være agil i ordets egentlige betydning; nemlig at være i stand til konstant at tilpasse sig et omskifteligt marked.
Læs mere
Scrum Master uddannelse

Scrum Master uddannelse

TryZones Scrum Master uddannelse har fokus på at lære dig, hvordan du kan agere som Scrum Master og forbedre dine evner til at håndtere usikkerhed og kompleksitet. Hvordan du kan agere i en organisation, der stræber efter at være agil. Hvordan du kan hjælpe dit team til at blive højtydende i en omskiftelig verden.
Læs Mere
Product Owner uddannelse

Product Owner uddannelse

Product Owner uddannelsen har fokus på at lære dig, hvordan du kan blive bedre til at agere som Product Owner i en verden præget af stigende usikkerhed og kompleksitet. Hvordan du kan agere i en organisation, der stræber efter at være agil. Kurset tager udgangspunkt i discipliner, som en Product Owner skal mestre.
Læs Mere
Teamsamarbejde, teamudvikling og teamdynamik

Teamsamarbejde, teamudvikling og teamdynamik

Det er vores evner til at samarbejde, der gør forskellen. Et teams evne til at samarbejde er den vigtigste parameter i et dets udvikling mod at arbejde mere effektivt. Uddannelsen giver dig en dyb forståelse for vigtigheden af at have psykologisk tryghed i dit team. Du får metoder og værkstøjer til at skabe psykologisk tryghed for dig selv, i dit team og i din organisation. Uddannelsen er baseret på The Human Element® og Amy Edmondsons forskning i psykologisk tryghed.

Læs Mere

SAFe® kurser

TryZone har status som "Scaled Agile Bronze Transformation Partner" og er en del af Scaled Agile Partner Network. Flere tryZone konsulenter er certificerede SPCere (Certified SAFe® Program Consultant) med mindst 15 års praktisk erfaring med LEAN-agil produktudvikling og leverer kurser og certificeringer i et tæt partnersamarbejde med Scaled Agile. Vi har hos tryZone defineret en målsætning om at stræbe efter at levere træning i et læringsmiljø, der er nytænkende, involverende, engagerende - og sjovt.
Image
Leading SAFe®

Leading SAFe®

Dette kursus kan betragtes som et grundkursus i SAFe. Her får dy en grundig introduktion til grundlaget for SAFe, og du lære principper og praksisser til at forstå og til at bidrage til en Lean-Agile transformation. Kurset lærer dig alle vigtige begreber og giver dig et sprog, der kan benyttes til at arbejde agilt i stor skala. Med dette kursus kan du opdage, hvordan virksomheder kan opbygge forretningsagilitet, og du får inspiration til, hvordan  SAFe kan fungere i din organisation. Du vil få en forståelse for, hvordan du kan få hele organisationen til at arbejde i en værdistrøm. Du lærer, hvad der gør virksomheder mere kundecentrerede, og hvordan du kan afholde centrale SAFe events som fx. PI-planlægning.
Læs Mere
SAFe® for Teams

SAFe® for Teams

Hvad betyder det at være en del af et agilt team på et Agil Release Train (ART), der leverer værdi til kunderne? SAFe® for Teams kurset lærer dig de færdigheder, der kræves for at deltage i en ART. Vi anbefaler, at et helt team tager kurset sammen. På kurset lærer du om din rolle i et agilt team, og hvordan dit team samarbejder med andre teams som en del af en ART. Du vil lære, hvordan man planlægger og udfører arbejde, hvordan man anvender Scaled Agile Framework® og agile principper, og hvordan man kontinuerligt forbedrer sin måde at arbejde og samarbejde på. Ved at tage Scaled Agile Framework® for Teams med dit team vil I alle blive rustet med en fælles viden til at samarbejde effektivt.
Læs mere
SAFe® Scrum Master

SAFe® Scrum Master

SAFe® Scrum Master kurset udruster dig til at coache Agile teams til at levere forretningsværdi i stor skala. Kurset lærer dig de  færdigheder, der er nødvendige for at være en effektiv Scrum Master i en SAFe-organisation. Hvis du ønsker at blive en certificeret Scrum Master med færdigheder til at hjælpe førende virksomheder med succes inden for Agile og Scrum, er dette kursus for dig. Lær, hvordan du faciliterer fx iteration planning, team sync og iteration retrospectives. Og lær, hvordan du hjælper teams med at planlægge og fuldføre deres arbejde ved hjælp af SAFe Scrum og SAFe Kanban. Du vil også lære principperne for servant leadership, så du kan hjælpe med at udvikle højtydende og forbedrende teams i din egen organisation.
Læs Mere
SAFe® Product Owner/Product Manager

SAFe® Product Owner/Product Manager

På kurset lærer du, hvordan Product Owner og Product Manager bør samarbejde for at opnå de bedst mulige resultater for kunderne og virksomheden. SAFe POPM kurset lærer dig, hvordan du anvender en kundecentreret tilgang til at opbygge produkter ved hjælp af Scaled Agile Framework® til at levere mere værdi hurtigere. Emner, der dækkes i kurset, inkluderer den daglige rolle for produktejere og produktchefer, samarbejde med udviklingsteams og interessenter i virksomheden, hvordan man skriver epics, features og historier, samt hvordan man designer, prioriterer, udvikler, tester og leverer produkter med øget produktivitet og højere kvalitet.
Læs Mere