Opbyg psykologisk tryghed og effektive teams
En uddannelse i samarbejde

Det er vores evner til at samarbejde, der gør forskellen. 

Vi ved, at gode relationer og godt samarbejde er kernen til at skabe effektive teams og organisationer. Vi ved, at organisationer, hvor alle kan tale frit uden frygt for at blive udskammet, skaber bedre resultater. 

Organisationer med høj grad af psykologisk tryghed klarer sig bedre end organisationer med lav grad af psykologisk tryghed på alle parametre fra fastholdelse af medarbejdere til bundlinjer og aktiekurser. 

På uddannelsen lærer du, hvad der skal til for at skabe psykologisk tryghed for dig selv, i dit team og i din organisation. Du lærer, hvad det er for forhold, der skaber psykologisk trygge miljøer, og hvordan du kan medvirke til at forbedre forholdene. 

Uddannelsen er baseret på The Human Element® og Amy Edmondsons forskning i psykologisk tryghed. 

Uddannelsen er bygget op med fem moduler fordelt på to dage. Vi holder dagene med en uges mellemrum. Du skal forvente at bruge to-tre timer på forberedelse før begge dage.

Image

Moduler

  • Hvad er psykologisk tryghed?
  • Hvorfor er psykologisk tryghed vigtigt?
Udbytte af uddannelsen

Du får en række praktiske og direkte anvendelige værktøjer, der kan hjælpe dig med at opbygge og vedligeholde frugtbare samarbejdsrelationer og udvikle effektive og højtydende teams. Efter uddannelsen vil du have styrket din evne til at:

  1. forstå, opbygge og vedligeholde konstruktive relationer og et samarbejde i en atmosfære af tillid.

  2. håndtere dine og andres forsvar, så I forbliver konstruktive, når tingene spidser til.

  3. hjælpe dit team i dets udvikling mod at blive mere effektivt.

Kort sagt lærer du, hvordan du skaber et åbent og psykologisk trygt miljø, hvor alle føler sig set og hørt og får mulighed for at byde ind med deres fulde kompetencer og personlighed - deres styrker, fejl og mangler.

Deltagerprofil

Uddannelsen henvender sig til alle, der er ønsker at forbedre deres evne til at skabe frugtbare relationer og konstruktivt samarbejde.

Deltagerforudsætninger
Du behøver ikke nogen forudsætninger for at deltage.
Forberedelse

Ca. to uger inden uddannelsen modtager du en velkomstmail med instruktion om, hvordan du bedst forbereder dig til uddannelsen. Du skal forvente at skulle bruge to - tre timer på forberedelse mellem hver uddannelsesdag.

Undervisningsform
Uddannelsen er baseret på principperne fra Training from the Back of the Room. Du kan derfor forvente at blive engageret i øvelser, refleksioner og dialog hele vejen igennem uddannelsen.
Underviser

Thomas Elkjær

Sprog
Dansk eller engelsk.
Tid og sted

De næste åbne kurser ligger på disse datoer.

Forår 2024

  • Modul 1, 2 og 3:     24. maj 2024 kl. 09.00 - 16.30.

  • Modul 4 og 5:         31. maj 2024 kl. 09.00 - 16.30.

Efterår 2024

  • Modul 1, 2 og 3:     20. september 2024 kl. 09.00 - 16.30.

  • Modul 4 og 5:         27. september 2024 kl. 09.00 - 16.30.

Sted: Holbergsgade 26, 1057 København K.

Vi tilbyder desuden at holde uddannelse internt i din organisation - både fysisk og virtuelt.

Pris

Prisen for det åbne kursus er 9.500,00 DKK pr. deltager.

Kontakt Thomas Elkjær på +45 22171672 eller thomas@tryzone.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få et tilbud på en intern uddannelse i din organisation.

Thomas Elkjær
Thomas Elkjærthomas@tryzone.dk
Thomas Elkjær er partner i tryZone. Thomas har mere end 25 års erfaring som leder, projektleder, Scrum Master, Product Owner og Agil Coach. Han coacher og træner medarbejdere, ledere, teams og organisationer i agil strategi og agile metoder og rammeværk og i hvordan vi ved at skabe bedre relationer og bedre samarbejde kan øge vores effektivitet - vores produktivitet og kvalitet. Du kan læse mere om Thomas her: