Journal

Få en uddannelse i teamudvikling og teamdynamik

Få en uddannelse i teamudvikling og teamdynamik

Det er vores evne til at skabe frugtbare relationer, der gør forskellen. 

Vi ved, at frugtbare relationer og godt samarbejde er kernen til at skabe gode resultater. Vi ved, at organisationer, hvor alle kan tale frit uden frygt for at blive udskammet, skaber bedre resultater. 

Organisationer med høj grad af psykologisk tryghed klarer sig bedre end organisationer med lav grad af psykologisk tryghed på alle parametre fra fastholdelse af medarbejdere til bundlinjer og aktiekurser. 

På uddannelsen lærer du, hvad der skal til for at skabe psykologisk tryghed for dig selv, i dit team og i din organisation. Du lærer, hvad det er for forhold, der skaber psykologisk trygge miljøer, og hvordan du kan medvirke til at forbedre forholdene. 

Uddannelsen er baseret på The Human Element®, Radical Collaboration® og Amy Edmondsons forskning i psykologisk tryghed. 

Uddannelsen er bygget op med seks moduler fordelt på tre dage. Vi holder kursusdagene med en uges mellemrum, og som kursist skal du forvente at bruge tid på gruppearbejde i mellem kursusdagene.

Moduler

  • Hvad er psykologisk tryghed?
  • Hvorfor er psykologisk tryghed vigtigt?
Udbytte af uddannelsen
Du får en række praktiske og direkte anvendelige værktøjer, der kan hjælpe dig med at opbygge og vedligeholde frugtbare samarbejdsrelationer og udvikle højtydende teams. Efter workshoppen vil du have styrket din evne til at:

  1. opbygge og vedligeholde et samarbejde i en atmosfære af tillid.
  2. håndtere dine og andres forsvar, så I forbliver konstruktive, når tingene spidser til.
  3. tilgodese dine egne og andres interesser.
Kort sagt lærer du, hvordan du skaber et psykologisk trygt miljø, hvor alle føler sig set og hørt og får mulighed for at byde ind med deres fulde kompetencer og personlighed.
Deltagerprofil
Workshoppen henvender sig primært til agile teams og lederteams.
Deltagerforudsætninger
Du behøver ikke nogen forudsætninger for at deltage.
Forberedelse
Ca. en uge inden workshoppen modtager du en velkomstmail med instruktioner om, hvordan du bedst forbereder dig. Du skal forvente at skulle bruge to - tre timer på forberedelse inden workshoppen.
Undervisningsform
Uddannelsen er baseret på principperne fra Training from the Back of the Room. Du kan derfor forvente at blive engageret i øvelser, refleksioner og dialog hele vejen igennem uddannelsen.
Underviser
Thomas Elkjær er Agil Coach og Træner i tryZone. Thomas har mere end 25 års erfaring som leder, projektleder, Scrum Master, Product Owner og Agil Coach. Han coacher og træner ledere og teams i agile metoder og rammeværk og i hvordan de gennem bedre samarbejde og gode relationer kan øge deres produktivitet og kvalitet. Du kan læse mere om Thomas her.
Sprog
Dansk eller engelsk.
Tid og sted
Vi holder uddannelsen internt i din organisation både fysisk og virtuelt. Alle uddannelsesdage er fra kl. 09.00 - 16.00.
Pris
Kontakt Thomas Elkjær +45 22171672 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og få et tilbud.
Thomas Elkjær
Thomas ElkjærSeniorkonsulent, Agile CoachDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Thomas Elkjær er Agil Coach og Træner i tryZone. Thomas har mere end 25 års erfaring som leder, projektleder, Scrum Master, Product Owner og Agil Coach. Han coacher og træner ledere og teams i agile metoder og rammeværk og i hvordan de gennem bedre samarbejde og gode relationer kan øge deres produktivitet og kvalitet.

Andre indlæg