Journal

Benyt dig af virtuel konflikthåndtering

Benyt dig af virtuel konflikthåndtering
Falder dine kolleger hurtigt ud af jeres virtuelle møder? Oplever du stigende tavshed i den anden ende af linjen? Mærker du en stigning i konfliktniveauet i dit team? I din organisation? 

Skriv eller ring og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe et arbejdsmiljø baseret på psykologisk sikkerhed. Vi hjælper dig med at skabe og værdsætte åbenhed og med at løse problemer i konstruktivt samarbejde i tillid til, at alle vil det bedste for alle. 

Vi anvender værktøjer som: 

  1. Lærende samtaler, hvor du lærer at udtrykke dig klart om dine oplevelser og din hensigt. Du lærer at lytte aktivt til dine partneres oplevelser og hensigt for at forstå deres kort over verden. Derfra finder vi i samarbejde frem til en fælles forståelse af problemet og afmonterer konflikten. 
  2. Interessebaseret problemløsning, hvor du lærer at tage udgangspunkt i dine og dine partneres interesser, før I i fællesskab finder den løsning, der tilgodeser flest mulige interesser. Alt sammen pakket ind i Liberating Structures, og leveret af tryZones agile coaches.
Thomas Elkjær
Thomas ElkjærSeniorkonsulent, Agile CoachDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Thomas Elkjær er Agil Coach og Træner i tryZone. Thomas har mere end 25 års erfaring som leder, projektleder, Scrum Master, Product Owner og Agil Coach. Han coacher og træner ledere og teams i agile metoder og rammeværk og i hvordan de gennem bedre samarbejde og gode relationer kan øge deres produktivitet og kvalitet.

Andre indlæg